ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.), formațiune politică nouă, constituită de unionistul George Simion pe 1 Decembrie 2019 la Alba Iulia, își lansează 7 filiale locale în perioada imediat următoare, potrivit ProAlba.ro

Partidul unionist A.U.R. își va lansa duminică filiala de la Madrid, iar peste o săptămână, filiala de la Roma. În afară de aceste două puncte destinate românilor din Diaspora, organizații județene ale noii formațiuni politice se vor lansa în Constanța, Cluj-Napoca, Maramureș, Vrancea și Iași, în apropierea datei de 24 Ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române, pe care membrii A.U.R. o vor marca la Iași.

„Ne pregătim intens de alegerile locale și parlamentare din anul acesta. Invităm pe toți românii din afara partidelor actuale să candideze la funcții de reprezentare publică folosind platforma noastră, cel mai recent înscrisă în registrul partidelor”, a declarat George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.).

Această formațiune politică are printre obiectivele sale unificarea românilor din afara granițelor românești actuale cu Țara, crearea unui climat prielnic pentru întoarcerea acasă a celor plecați în străinătate, sprijinirea familiei românești și a capitalului autohton. Valorile pe care se fundamentează Alianța pentru Unirea Românilor sunt: familia, națiunea, credința creștină și libertatea.

Formațiunea politică a liderului unionist George Simion a fost constituită pe 1 Decembrie 2019 la Alba Iulia, ca o continuare a ceea ce nu a reușit să ducă până la capăt în calitate de independent candidatul la alegerile europarlamentare din luna mai a anului trecut.