ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Gorghiu susține că Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu pregătesc debarcarea președintelui Klaus Iohannis. Gorghiu spune că cei trei vor să transforme România într-o Hexi Pharma.

Ea îi acuză în termeni extrem de duri pe Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, autorii acestui plan:

"În România anului 2016, ticăloșia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu - îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Acești trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menținerea lui Tăriceanu în funcția de președinte al Senatului, o eventuală suspendare a președintelui României fac parte din planurile PSD, pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea, iar România va deveni un Hexi Pharma la nivel național. Lupta anticorupție se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României. (...) Miza PNL este să oprească acest lucru. (...) Aceasta este miza alegerilor din 2016", a spus Alina Gorghiu, citată de b1.ro.