ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada SUA la București a anunțat, pe Facebook, că Hans Klemm și-a încheiat mandatul de ambasador și a plecat, sâmbătă, din România. Diplomatul a mulțumit românilor pentru căldura cu care a fost primit peste tot în țară.

„Ambasadorul Hans Klemm și-a încheiat mandatul și a părăsit astăzi (sâmbătă - n.r.) România”, arată reprezentanții Ambasadei SUA la București, pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

Hans Klemm a transmis un mesaj românilor, înaintea plecării sale.

„Vă mulțumesc pentru căldura cu care m-ați primit peste tot în România. Sărbători fericite tuturor!”, a precizat Hans Klemm, potrivit sursei citate.

Pe 10 decembrie, Hans Klemm, a fost decorat, la final de mandat, de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de „Mare Cruce”.

Hans Klemm a preluat funcția de ambasador al SUA la București în septembrie 2015. Funcția va fi preluată de Adrian Zuckerman.

Noul ambasador al SUA la București Adrian Zuckerman va fi primit, sâmbătă, de la ora 15.00 la sediul MAE, de ministrul de Externe Bogdan Aurescu pentru prezentarea copiilor scrisorilor de acreditare, a anunțat ministerul.
 
Dacă Hans Klemm s-a remarcat prin asocierea și promovarea intereselor extremei stângi, Adrian Zuckerman a sărbătorit Ziua Națională a României la o biserică ortodoxă românească din New York.