ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR, Dan Barna, a reacționat, după adoptarea în Parlament a codurilor penale, spunând că PSD-ALDE și UDMR „s-au scăpat și albit, în bloc” prin votul pe care l-au dat la proiectele de lege.

Acesta a postat pe facebook o înjurătură dintre cele mai suburbane, despre sfânta împărtășanie. Sfânta Împărtășanie este „gestul suprem prin care ne unim cu Însuși Hristos Domnul”, cel mai important moment pentru un creștin. „Grijanie” este termenul popular pentru Sfânta Împărtășanie sau Euharistie. Gestul său vine într-un moment în care creștinii se află în Săptămâna Mare, ce precede Învierea sau Sfintele Paști.

„Grijania voastră de nenorociți! S-au «scăpat» și albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru - borfașilor de la PSD/ALDE/UDMR - este la pușcărie sau în exil unde să muriți de foame - nici gunoieri să nu vă angajeze ăia. Rușine să vă fie!”, a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe Facebook.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal și a celui de Procedură penală.

Acesta nu este primul derapaj public al fiului lui Ion Caramitru. Acesta a mai spus, printre altele, că dacă va ajunge la putere, va da „ordonanțe retroactive” prin care „PSD-iștii să ajungă la pușcărie”.
 
„Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactive (ceea ce este clar neconstituțional) - ca să anuleze procese judecate in trecut și să scape de condamnări date deja. Vreau să le zic clar: nu vă jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional - de ce nu am da și noi un OUG retroactiv în prima zi de guvernare care să anuleze tot ce ați făcut voi și să vă și arunce în pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă există precedent ? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV și ale Comisiei de la Veneția ? Așa scăpăm și de voi și rezolvăm și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze - veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!”, spunea el anterior.

Altă dată, acesta a propus ca fiecare elev să fie obligat să viziteze „muzee anticorupție”.