ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele PNL Mihai Voicu respinge un eventual parteneriat al liberalilor cu Dacian Cioloș, într-o reacție publică venită la scurt timp după ce fostul premier a anunțat că va lansa un ONG dispus să colaboreze cu opoziția.

„Un domn care ne-a spus în campania electorală că nu dorește să fie pe afișele noastre și că îi folosim abuziv imaginea ne lansează la televizor propuneri de colaborare. Menționează ceva de platforma România 100. Păi cu platforma asta am pierdut alegerile. Nu mersi", a scris, joi, Mihai Voicu pe Facebook.

Anterior, Dacian Cioloș anunțase că va lansa „o asociație activă”. Este vorba despre un ONG dispus să colaboreze cu partidele din opoziție. A discutat deja acest lucru cu USR, la o întâlnire pe care a avut-o, joi, cu conducerea partidului, și spune că va propune și liberalilor o astfel de colaborare.

Cioloș a mai arătat că a avut o discuție cu Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, și că urmează să se decidă dacă și cum vor colabora.