ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele PMP, Traian Băsescu, scrie pe Facebook că PSD a ajuns un partid „deturnat” de lideri precum Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Sevil Shhaideh și Carmen Dan, care sunt „submediocri ca intelect”, însă „vicleni” și „guralivi”, punând interesul propriu în fața interesului PSD și al țării.

„PSD, un partid deturnat. Un colos politic de talia PSD a ajuns să fie deturnat în interes propriu, de câțiva submediocri ca intelect, dar vicleni și guralivi și, mai ales, degrabă vorbitori la tv-uri. Liviu Dragnea, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguța Vasilescu, Sevil Shhaideh toți niște oportuniști crânceni, incompetenți pentru funcțiile pe care le ocupă, au ajuns să domine un partid uriaș care are comportamentul unei «cutii cu plastilină», amorfă, pe care o modelează fără niciun efort un copilaș la grădiniță”, scrie Băsescu, pe Facebook.

Fostul președinte spune că ei folosesc PSD pentru „propriul lor postament politic”, cu dispreț față de partid și față de interesele țării.

„De aceea, cred eu, «cutia cu plastilină» trebuie să se decidă foarte rapid, dacă vrea să redevină partid politic viu, util țării, sau își menține statutul actual, dar atunci există riscul ca bebelușul de la grădiniță să facă pipi pe ea, pe cutia cu plastilină, așa cum s-a întâmplat miercuri la moțiune. Menținerea acestui statut face din PSD un partid INAPT PENTRU GUVERNARE”, mai scrie Băsescu.