ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Finanțatorul Stelei, Gigi Becali, susține că i-a dat 10.000 de dolari fostului șef al SRI, George Maior, acuzându-l pe acesta că nu s-a ținut de cuvânt atunci când i-a promis că vorbesc la telefon înainte de condamnarea latifundiarului.

„Eu trebuia să mă întâlnesc cu Maior înainte să mă condamne. Mi-a zis că mă sună el marți și marți nu m-a mai sunat. Nu mi-a mai răspuns Maior mincinosul. Eu cu 10 ani înainte i-am dat 10.000 de dolari, l-am sponsorizat pe tatăl lui pentru o casă. Maior, mincinosul. Nu mi-a mai răspuns la telefon”, a relatat Becali joi seară la România TV.

La același post TV Gigi Becali s-a decalarat convins că SRI și Traian Băsescu s-au aflat în spatele condamnării sale. „Comanda arestării mele a fost dată numai de SRI. Fără marca Băsescu și aprobarea lui, nu se făcea însă nimic în România. Ei luau hotărârea, dar îl anunțau pe Băsescu. Și el a zis DA”, a susținut afaceristul.

„Cineva din SRI mi-a spus în urmă cu patru-cinci zile: Cu tine n-avea nimeni nimic din punct de vedere material, aveau din punct de vedere politic. Erai în echipa lui Crin Antonescu și cuvântul tău conta foarte mult ca Antonescu să devină președintele României”, a mai spus Becali.

Ca să fie convingător, patronul FCSB a relatat: „A venit șeful Jandarmeriei din Constanța și mi-a zis: Băi Gigi, hai să-ți spun ceva! Băsescu dă personal telefon, că nu vrea să faci pușcărie ușoară. Eu vă spun ce mi s-a spus! Să vă mai spun altă situație, de la Jilava. Șeful de acolo, băiat bun, mi-a zis: Au venit doi la mine acasă, acasă, nu la serviciu, și mi-au zis: Ai grijă, dacă Becali are bani să nu facă pușcărie la mișto”.


În replică, George Maior a negat acuzațiile care îl vizează și îl amenință pe Gigi Becali cu judecata.

„Referitor la calomniile vehiculate în spațiul public de către domnul Gheorghe Becali, resping cu fermitate asemenea minciuni. Nu am luat bani de la nimeni niciodată și îmi rezerv dreptul de a-i acționa în judecată pe cei care lansează asemenea enormități care fac parte evident dintr-un efort mai larg de discreditare sistematică a reputației mele”, a transmis actualul ambasador al României în SUA într-o declarație remisă presei.