ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Laura Chiriac a candidat din partea ALDE la Primăria Sectorului 1 și a fost protagonista unui scandal înaintea campaniei electorale.  După alegerile pierdute, Chiriac a fost exclusă din ALDE.
 
Călin Popescu Tăriceanu spune că ar fi vrut să o dea afară din partid chiar în clipa în care Chiriac a avut escapada amoroasă cu Sergiu Diacomatu , dar a ținut cont că e campanie electorală și partidul ar fi fost grav afectat. Tăriceanu dezvăluie că Laura Chiriac ar fi jucat total incorect, ea negociind, după alegeri, un post de viceprimar la Primăria Sectorului 1, potrivit stiripesurse.ro.
 
”Ea a dat o explicație care nu a fost deloc credibilă. Ar fi trebuit să-și asume și să recunoască faptul că a greșit. Apoi, s-a dus să-și negocieze un post de viceprimar și colegii de la ALDE Sector 1 au hotărât să fie exclusă. Era o discrepanță uriașă între discursul public, în care zicea că luptă împotriva corupților și era fotografiată cu un personaj cu probleme penale, și ceea ce făcea.

S-a decredibilizat instantaneu și, dacă nu am fi fost în campanie electorală, am fi decis atunci să ne despărțim”, a spus liderul ALDE la B1 TV.