ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gimnasta Cătălina Ponor a refuzat oferta PSD de a candida pe listele acestui partid pentru Camera Deputaților.

"Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară și nu vreau să-mi arunc numele în așa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi și sacrificii. Dacă eram într-o țară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică și vreau să-mi păstrez numele curat", a spus Cătălina Ponor pentru News.ro

Deputatul Mircea Titus Dobre, declara, joi, că gimnasta Cătălina Ponor va candida, la alegerile din decembrie, pentru Camera Deputaților din partea organizației din Constanța. Deputatul spunea că gimnasta se află pe lista candidaților la alegerile din decembrie și că aceasta va ocupa un loc eligibil.

Cătălina Ponor este născută în Constanța, în 1987 și s-a apucat de gimnastică la vârsta de patru ani. Tot în orașul natal a fost descoperită, în 2002, de antrenorii lotului național de gimnastică, la acea vreme, Octavian Bellu și Mariana Bitang. De-a lungul carierei a strâns: trei medalii de aur (JO 2014), argint și bronz (JO 2012), trei medalii de argint (CM 2003), bronz (CM 2005), bronz (CM 2007) și 12 medalii la Campionatele Europene la care a participat.