ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proaspăt numit vicepremier în Guvernul lui Dacian Cioloș, Vasile Dîncu va primi titlul de Profesor Honoris Causa al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.
 
Ceremonia va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie 2015, cu începere de la ora 12.00, în Aula Magna, din clădirea centrală (str. M. Kogălniceanu nr.1, et.2).
 
"Titlul va fi acordat în urma propunerii formulate de reprezentanții Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Laudatio va fi prezentată de prof. univ. dr. Ioan Hosu, directorul departamentului de Comunicare, Relații Publice și Publicitate, din cadrul FSPAC", a anunțat Universitatea.
 
Vasile Dîncu este sociolog și membru ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research), al Societății Sociologilor din România și al Asociației Sociologilor din România. Domnia Sa a contribuit la înființarea, în cadrul Universității Babeș-Bolyai, a Facultății de Sociologie și Asistență Socială (1996), Facultății de Științe Politice și Administrative (1996), Centrului de Cercetare Sociologică Avansată (CESA).  
 
Vasile Dîncu este profesor universitar la Universitatea București și la Academia Națională de Informații ,,Mihai Viteazu".