ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Protestele de duminică din București și din ultimele zile țin capul de afiș al dezbaterilor din țara noastră. Din păcate, nu trece parcă săptămâna sau luna, fără ca românii să găsească de cuviință să-și pună unii altora bețe-n roate.

Directorul „Cotidianului”, Cornel Nistorescu, a încercat o analiză lucidă a evenimentelor de duminică, zi în care românii au putut fi martorii unei premiere istorice: președintele țării a participat la un marș de protest împotriva Guvernului.

Conform acestuia, protestele au fost opera unei diversiuni.

„Decizia lui Klaus Iohannis de a se arunca în vîltoarea unei confruntări s-ar putea să-i folosească. În egală măsură, s-ar putea să-i fie fatală. A folosit mai multe mijloace și atribuții ale funcției pentru a se pune de partea tinerilor protestatari.

După toate informațiile pe care le deținem la această oră, protestele sunt opera unei diversiuni. Serviciile secrete prin ONG-uri și băieți stimulați au amplificat semnalul, exact cum au făcut-o săptămîna trecută sau la alegerile prezidențiale din 2014”, a scris Nistorescu.

Continuarea articolului este AICI.