ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Dacian Cioloș a participat la un eveniment al Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj, iar la sosire a fost întâmpinat de un bărbat care i-a strigat "De ce permiteți să fie aduși migranți islamiști în România?" și "Să vă fie rușine pentru ce faceți românilor!", potrivit Mediafax.

Călin Mărincuș era în zona în care presa îl aștepta pe premier, însă acesta nu a reacționat și a intrat în muzeu. La ieșire s-a oprit să discute cu bărbatul.

Dacian Cioloș a încercat să îi explice acestuia că România face parte din UE, motiv pentru care trebuie să accepte cotele de refugiați.

”Autoritățile române au luat o decizie împreună cu statele membre UE, de unde România primește bani și unde românii pot să meargă la muncă. România are drepturi, dar și obligații. Toate statele au decis să primească un anumit număr de migranți”, i-a spus Cioloș.

Bărbatul a refuzat argumentele și a spus că nu există egalitate între românii care lucrează în străinătate și migranții primiți de România.

„Nu are legătură cu realitatea ceea ce spuneți", a afirmat Călin Mărincuș, iar Cioloș s-a întors și a plecat.