ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Dacian Cioloș va merge într-o nouă vizită oficială în Germania, agenda externă din următoarea perioadă cuprinzând și o vizită la Chișinău. Pe de altă parte, în România sunt așteptați vicepreședintele Comisiei Europene și premierul polonez, potrivit Mediafax.

Cioloș va merge din nou în vizită în Germania la începutul lunii septembrie, unde se va întâlni cu autoritățile unor landuri. Deplasarea este consacrată întâlnirilor cu potențiali investitori germani în România.

Premierul a mai fost de două ori în vizită oficială în Germania, în ianuarie anul acesta și la jumătatea lunii mai, unde a avut întrevederi cu cancelarul Angela Merkel.

Când președintele Germaniei, a venit în luna iunie, în România, Cioloș l-a informat pe președintele german despre intenția sa de a efectua în septembrie o vizită în landurile Bavaria, Badern-Wurtemberg și Westfalia și Renania de Nord, "pentru extinderea cooperării economice bilaterale".