ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu și Dan Tănasă au votat astăzi la Liceul George Enescu. Candidații Alianța Noastră România au acordat un interviu în exclusivitate pentru ActiveNews.

"Aștept ca în urma acestor alegeri să înceapă o construcție pentru țara noastră mai bună, întemeiată pe cinste, pe corectitudie. Noul Parlament să lucreze mai bine decât cel precedent în folosul țării noastre, cu credință în Dumnezeu și cu loialitate.


Vreau să mulțumesc colegilor și cititorilor ActiveNews. Doamne-ajută toturor, sper ca de mâine să ne apucăm de treabă" a spus Marian Munteanu.

 

Dan Tănasă a declarat că speră ca votul de azi să fie un început al unei construcții care să schimbe lucrurile.

"Am speranța că votul de azi este unul al schimbării. Îmi doresc ca astăzi să fie un început al unei construcții care să schimbe lucrurile, care să aducă în prim-plan oameni preocupați de valorile tradiționale, este nevoie ca după 26 de ani să vorbim și despre noi, nu doar despre partide. Să vorbim despre familia tradițională, despre pământurile care sunt vândute străinilor", a spus Dan Tănasă.

Vezi interviul complet în player-ul video.