ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Constantin, cel care a făcut și el parte din Guvernul Grindeanu, s-a declarat în continuare alături de Executiv.

Fondatorul partidului Pro România s-a declarat susținător al premierului Sorin Grindeanu pentru că îl consideră un om care iubește mai mult România decât funcția.

„Ce am spus în ultimele luni se confirmă, din păcate, pentru stabilitatea României! Astăzi este clar pentru toată lumea că toate deciziile Coaliției, toate deciziile care au influențat activitatea guvernamentală, au fost luate de două persoane în mod discreționar - de Liviu Dragnea și de complicele acestuia,  Călin Popescu Tariceanu. De la numirea miniștrilor și până la cele mai controversate decizii, singurii responsabili sunt Dragnea și Tăriceanu. Astăzi este un moment de cotitură pentru România, pentru viitorul nostru, al tuturor.

Eu, spre deosebire de Dragnea și de Tăriceanu, nu îmi schimb opinia și angajamentul! Voi susține în continuare un guvern condus de Sorin Grindeanu, din simplul motiv că este un om onest care iubește România mai mult decât propria funcție sau beneficiu”, a scris Daniel Constantin pe Facebook.