ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daniel Gheorghe a scris despre nevoia de patriotism în societatea românească și despre faptul că țara noastră trebuie să revină la rădăcini pentru ca „interesul românesc să devină prioritatea 0, precum a fost și acum 100 de ani.”

Deputatul mai precizează că România nu trebuie să se teamă de deciziile de la Bruxelles și să meargă pe propria sa cale și a desființa „mitul străinului civilizator”.

„România are nevoie, poate mult mai mult decât pana acum, sa se întoarcă spre sine însăși. Vremea generozității naiv-gratuite în fața unor entități de la Bruxelles ori din alte părți a trecut, este timpul ca interesul românesc să devină prioritatea 0, precum a fost și acum 100 de ani. România să se gândească mai întâi la ea și să se mai lepede de erezii precum „naționalismul geopolitic" ori mitul străinului civilizator. Să ne dorim o Românie care să își apere fără nicio teamă ori reținere interesele sale în Uniunea Europeană!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

 

România are nevoie, poate mult mai mult decât pana acum, sa se întoarcă spre sine însăși. Vremea generozității...

Posted by Daniel Gheorghe on 25 Februarie 2017