ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul AUR Dr. Sorin-Titus Muncaciu a postat pe Facebook imagini cu participarea delegației  AUR la Summitul internațional CPAC (Conferința pentru acțiune politică a conservatorilor), de la Washington.

„La Washington DC am avut parte de o întâlnire prietenească cu Prof. Malone la CPAC precum și cu alți reprezentați ai formațiunilor conservatoare.

Noi am fost organizatorii ICS 4 in București în Noiembrie anul trecut unde experți din întreaga lume au vorbit și au venit cu dovezi despre cât de criminală a fost strategie de vaccinare obligatorie cu serurile experimentale.

Noi suntem delegația AUR la CPAC in Washington DC.” - a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Într-o altă imagine, Dr. Muncaciu apare purtând discuții cu senatorul Rick Santorum, fost candidat la președenția SUA (FOTO mai jos).

„Delegația AUR la CPAC International Summit își continuă consolidarea in rândul grupărilor politice conservatoare unde participă oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, europarlamentari, membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu parlamentari din mai multe state europene”, a scris deputatul într-o altă postare.