ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul Cristian Rizea, trimis în judecată pentru corupție, a părăsit PSD și a anunțat că va trece la PRU, formațiune condusă de Bogdan Diaconu. Rizea a scris pe Facenook că nu poate poate rămâne alături de social-democrați pentru că ei sunt conduși de un lider care l-a împiedicat să candideze la Primăria Sectorului 5 și acum vrea ca Rizea să ajungă la închisoare.

"După 16 ani ca membru activ PSD am ales să întru într-o nouă familie politică, Partidul România Unită, condus de prietenul meu Bogdan Diaconu! Chiar dacă las în urmă foarte mulți prieteni și colegi, mă bucur că parte dintre ei îi voi regăsi aici în PRU ! Din păcate nu aș mai fi putut rămâne într-un PSD condus de cineva care nu doar că a făcut tot posibilul pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Sectorului 5, dar s-a gândit că trebuie să plătesc chiar cu închisoarea pentru asta!", a scris Rizea, pe Facebook.

În ultimele zile, mai mulți membri PSD au trecut la PRU. Printre aceștia, deputatul PSD Marius Manolache, finul fostului premier Victor Ponta, dar și fostul purtător de cuvânt al Cabinetului său, Mirel Palada, alături de alți doi deputați PSD și PMP.

Bogdan Diaconu a anunțat că și Victor Ponta ar urma să treacă la PRU.