ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimul timp au apărut mulți deontologi care au criticat susținerea pentru valorile românești și pentru patriotismul pe care fiecare dintre noi ar trebui să îl dovedim față de țara noastră.

Deputatul Daniel Gheorghe a precizat că atacurile susținute la adresa valorilor identitare românești va face ca în România să se producă „un reviriment al acelui sănătos și fără de radicalism, patriotism românesc”.

Indiferent de programele politice ale partidelor, trebuie avut în vedere direcția „în care merge România și la felul în care se raportează ea la lume, la propriile sale rădăcini și la moștenirea pe care este datoare să o păstreze și să o dea mai departe această țară”.

„Probabil că România va cunoaște, în anii care vin, un reviriment al acelui sănătos și fără de radicalism, patriotism românesc. Atacul susținut la valorile identitare românești, insultarea rădăcinilor creștine, discriminarea mediul privat și a întreprinzătorilor autohtoni, opresiunea statului în raport cu libertățile fundamentale și restrângerea elitelor naționale vor face necesară o reacție conservatoare hotărâtă. Nu știu dacă PNL va redeveni liberal-conservator ori dacă vor apărea noi formațiuni politice de factură conservatoare modernă, apropiată de cele din grupul ECR, dar în mod cert există o așteptare mare în societate noastră pentru un răspuns credibil nu doar la problemele economice ori sociale de zi cu zi ci și la marile dileme cu privire la direcția în care merge România și la felul în care se raportează ea la lume, la propriile sale rădăcini și la moștenirea pe care este datoare să o păstreze și să o dea mai departe această țară!”, a scris Daniel Gheorghe pe pagina sa de Facebook.