ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, a declarat că, are dubii asupra „realității morții” Alexandrei.

El spune că atâta vreme cât nu există un cadavru, Gheorghe Dincă nu poate fi acuzat de crimă.

„Din acest punct de vedere, eu am un dubiu asupra realității morții acestei fete. Nu zic că nu e posibil, dar deocamdată dacă nu avem cadavrul mergem pe supoziții”, a spus el la Antena 3.

Beliș spune că este imposibil ca un om să fie ucis și să nu rămână nicio urmă. El nu crede nici teoria cu incineratul cadavrului într-un butoi.

„Este imposibil să omori un om și să nu rămână nicio urmă. Nu avem nici sânge, nimic din cadavru. Pe un butoi cu cenușă spui că a fost incinerare? Ne lăsăm duși de gura unui psihopat? Nu se poate așa ceva”, a declarat el.

Fostul șef al crematoriului „Vitan-Bârzești”, Gheorghe Ionel, a declarat, marți seara, că incinerarea unui corp nu se poate face într-un butoi, pentru că este nevoie de o temperatură de 1.400 de grade.

„100% nu s-a putut face o incinerare în acel butoi. O incinerare se efectuează în momentul când se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. E exclus să poată să ardă! Nu se poate obține o astfel de temperatură. În crematoriu, în cuptorul special, temperatura o obțineam după o oră, iar arzătorul era imens, cu diametrul de aproape un metru. Acest nemernic, părerea mea, e că trage de timp. Fata cred că e în viață și el trage de timp să scape de urme. La crematoriu, coșul are o înălțime de 20 de metri. Vecinii ne bodogăneau și așa pentru miros”, a declarat Gheorghe Ionel, fostul șef al crematoriului „Vitan-Bârzești”, într-o intervenție pentru Antena 3.