ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a afirmat că l-a rugat pe premierul Sorin Grindeanu să „se abțină de la declarații politice”, după ce acesta a spus că a fi premier este o „răspundere imensă" și a atras atenția că adversarii PSD sunt în afara partidului, răspunzând astfel criticilor primarului Gabriela Firea care s-a plâns că relația Executivului cu administrația locală este „mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloș.

„Oamenii nu sunt roboți. Doamna Firea are tot dreptul să își exprime punctul de vedere. Doamna Firea vorbește în numele bucureștenilor. L-am rugat pe premier să se abțină de la declarații politice, pentru că e mai important să se aplece asupra programului de guvernare”, a declarat Liviu Dragnea ca urmare a declarațiilor primarului general Gabriela Firea, potrivit cărora are o relație mai proastă cu Executivul actual decât pe vremea tehnocraților.

Premierul Sorin Grindeanu a scris, luni, pe Facebook, că a fi premier este o „răspundere imensă" și, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenția că adversarii PSD "sunt în afara partidului", respectiv PNL și USR.

„A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înțeles nevoile și așteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creștere economică - cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înființează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creștere", a scris Grindeanu.

„Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorități pe care le împărtășim cu toții. Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere și o lipsă totală de proiecte. În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiții și relații consolidate la nivelul Europei și nu numai", a mai spus el.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, la Antena 3, că președintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat că nu se mai consultă cu premierul Sorin Grindeanu „ca la început", dând exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele „se lovesc de un zid", iar relația Executivului cu administrația locală este "mai proastă" decât pe vremea Cabinetului Cioloș.