ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a acuzat fosta conducere a MinisteruluI Sănătății că pregătea închiderea a 100 de spitale, pe care nu le-a finanțat deloc. Vlad Voiculescu a reacționat rapid și a susținut că liderul PSD nu înțelege modul în care funcționează sistemul sanitar.

„Ministrul Sănătății am înțeles că era foarte supărat pentru că se pare că o să găsească niște documente care pregăteau închiderea a 100 de spitale pentru că spitalele respective nu au fost ajutate, nu au primit bani de la minister. Adică, în fiecare zi, colegii mei din Guvern tot descoperă mine în fiecare minister. Până la urmă, cineva va trebui să răspundă pentru această atitudine”, declarase Liviu Dragnea.

Reacția lui Vlad Voiculescu nu a întârziat să apară.

„Aud că domnul Dragnea spune la televizor că tocmai a descoperit la minister că eu voiam să închid vreo 100 de spitale. Dacă o să conducă țara așa cum înțelege sistemul sanitar, atunci din «grădina maicii domnului» (felicitări pentru metaforă, doamna Birchall!) ne va transforma rapid în ograda unde a înțărcat mutu' iapa”, a scris, pe Facebook, fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.