ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primele știri privind atentatul din Munchen veneau la București vineri la ora 19,30. Aproximativ la aceeași oră, Dacian Cioloș anunța pe Facebook (captura foto este de pe pagina sa) că donațiile pentru Cumințenia Pământului se pot face, mai nou, și prin SMS.

Aceasta este și ultima postare pe Facebook a premierului, până la ora 9 dimineața sâmbătă acesta nu revenise pentru declarații legate de atentat, combaterea terorismului, emigrație, etc pe pagina sa de socializare. 

"Știu că mulți dintre dumneavoastră se regăsesc în mesajul „Brâncuși e al meu” și doresc să ne fie alături pentru a aduce Cumințenia Pământului în patrimoniul public. De azi, este mai simplu: printr-un SMS la numărul 8833, cu textul „brâncuși” puteți dona 2 euro în contul acestei campanii. (Desen realizat de Perjovschi Dan, mulțumim!)” scria Dacian Cioloș vineri seară.