ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea are poprire pe salariul de deputat, o treime din banii săi urmând să ajungă la Monica Tatoiu,informează B1 TV.

Fostul Ministru al Dezvoltării a pierdut procesul intentat lui Monica Tatoiu și trebuie să achite cheltuieli de judecată.

Astfel, Elena Udrea trebuie să plătească acum cheltuieli de judecată de 31.000 lei. Cum proprietățile și conturile actualului deputat, trimis în judecată în dosarul „Gala Bute", sunt deja sechestrate de procurorii anticorupție, executorul judecătoresc a apelat la metoda popririi pe salariu.

Disputa dintre Udrea și Tatoiu a început în 2010, după ce femeia de afaceri ar fi vorbit în termeni duri despre fostul ministru.

Elena Udrea a pretins daune morale de 100.000 de lei, însă în cele din urmă, judecatorii i-au dat dreptate Monicăi Tatoiu.