ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat miercuri, după ce Parlamentul a demis prin vot Guvernul Grindeanu, că va continua „lupta cu Dragnea, Bădălău, Stănescu și cu tot ce reprezintă ei".

„Dezamăgit de rezultatul de astăzi, nu le găsesc o vină foarte mare senatorilor și deputaților. A fost prea puțin vorba despre Grindeanu sau despre Dragnea. A fost vorba despre ce am câștigat în urmă cu aproape 30 de ani și riscăm să pierdem. Un singur om, susținut de câțiva îmbogățiți din banii publici, certați cu legea, având averi uriașe pitite prin diferite colțuri ale lumii, a înțeles din votul românilor din decembrie anul trecut că poate avea puterea absolută în România. A confiscat cel mai mare partid din România, a pus stăpânire pe Parlament și-i mai trebuie Guvernul. L-a avut și pe acesta, dar, ca orice stăpân, a considerat că cel pe care și-l angajase pe post de premier nu mai corespunde și trebuie demis", a scris Ivan pe Facebook.

Europarlamentarul susține că această „aventură" va îndepărta România din nou de la drumul european.

„Acum suntem cu toții într-o mare aventură care ne va îndepărta din nou de la drumul european. Un singur om a aruncat România în aer. Faptul că ar fi vândut Ardealul pentru câteva voturi, din disperare, pare deja un mic detaliu. Ca membru PSD responsabil, din Dobrovăț, județul Iași, continui lupta cu Dragnea, Bădălău, Stănescu și cu tot ce reprezintă ei. România merită mai mult. Copiii noștri merită o soarta mai bună decât cea de slugi pe domeniul vreunui baron ca cel de Teleorman", a adăugat Cătălin Ivan.