ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deci Departamentul de Stat, prin vocea sa autorizată în România, Hotnews, vrea schimbarea Bisericii Ortodoxe Române: "Da, e un moment zero pentru Biserica Ortodoxa. Iar decizia Guvernului de a nu aloca fonduri pentru noi biserici poate fi impulsul initial (alaturi de protestele ‪#‎Colectiv‬) pentru reforma. Zero bani de la buget pentru biserici noi le va atrage atentia oamenilor bisericii ca ceva nu e in regula, ca nu pot continua asa, iar presiunea va merge pina la virful ierarhiei."

C. Pantazi, redactorul sef al organului de propaganda globalista, merge si mai departe. Vrea un Vatican II al BOR, un aggiornamento, o modificare a modului in care se fac slujbele si, probabil se va cere in curand, o schimbare a dogmei, care va trebui adaptata la ideologia Hegemonului de peste ocean: "Biserica Ortodoxa Romana are nevoie urgenta de reformarea pastoratiei: de la stilistica serviciului religios la fondul invataturilor transmise, de la incremenirea administrativa la optiunile sociale asumate." De fapt, ceea ce ni se cere este sa nu mai fim ortodocși. Să adaptăm Biserica, implicit pe Hristos, la vremuri.

Războiul cu Biserica este acum fățiș. Guvernul Dacian Soros s-a adaptat și el la directive. Pantazi: "Guvernul Ciolos a luat decizia corecta in relatia cu Biserica Ortodoxa, chiar daca pare drastica. Nu a prevazut bani in bugetul 2016 pentru constructii de biserici...)

Cum era domnule premier cu preotii si monahii care puteau da marturie pentru "ortodoxia" dvs, cand s-a spus ca sunteți un membru al sectei Bivolaru?

Ne găsim, mutatis mutandis, la momentul 1947. Invazia ideologică vine ca un corolar al celei economice și militare.

Conservatorii din țara asta mai au o unică șansă: să se unească acum, în al unsprezecelea ceas. Toți creștinii însă, poporul tăcut care nu este prezent la televizoare, cu mic cu mare, trebuie să facă ce trebuie: să-și apere acest bun fără de care neamul asta nu ar fi rezistat și pentru care mulți dintre înaintași au murit: Biserica.