ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Întâlnirea românilor din Spania cu preşedintele Iohannis a fost sponsorizată de un trust care deţine afaceri în telefonie şi mass-media, informează Romanul.eu, site al românilor din Spania.

"Românii care au fost invitați aseară la Madrid, la luxosul hotel Intercontinental, ca să-l cunoască pe Klaus Iohannis, au fost surprinși de afișul de la intrare pe care scria „sponsor Digi Mobil”, notează sursa citată.

În salonul hotelului în care s-au întâlnit cu Iohannis, românii au putut vedea că reprezentanţii RCS&RDS îi aşteptau cu pungi cadou."De asemenea, în sală se putea vedea un banner de câțiva metri pătrați pe care se putea citi un slogan publicitar, precum și un afis de promovare a televiziunii Digi 24", notează romanul.eu.

Ambasada României la Madrid, prin biroul de presă, a afirmat că "dministrația prezidențială nu a dat bani pentru organizarea întâlnirii cu românii de la Madrid, iar Ambasada nu avea bani ca să închirieze această sală”.