ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu este prima dată, constat, când cerul cade pe noi, parcă… Este ca și când, oamenii devin mai mici pe măsură ce cresc. Prietenii sau așa-zișii prieteni pentru care soldații noștri mor uneori, devin și ei mai mici câteodată. 
Insignifianți.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Moldova 1, din 27 august 2016, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în R. Moldova, James D. Pettit, ne șochează: "Moldova nu este România”, afirmă el!!!, clar și răspicat."Moldova își are propria sa istorie "(?!), etc., etc.

Nu obișnuiesc să folosesc selectiv anumite vorbe de duh, aruncate de politicieni așa de luminați, să le scot din contextul lor și să le-ntorc pe dos apoi. Dar aceste două propoziții sunt incriminante prin ele însele. Altceva nu mai e de adăugat.

Cum își permite acest găgăuță, această mascotă tristă, acest pokemon, să dea lecții, ca un Alfa și Omega, călcând cu bocancii lui peste noi?! Pe sentimentele unui popor. Cum își permite el să ne desconsidere?!

Românii sunt loiali Statelor Unite, dar nu mai înțelegem chiar nimic… Suntem parteneri strategici, oare, sau ce suntem?! Ne mințim?! Cum să înțelegem, acum, cuțitul care ne este înfipt pe la spate de acest bizar diplomat?!

Dacă liderii noștri încă nu s-au sesizat, cerem USA să îl ia acasă, să îl revoce!, căci astfel de diletanți toarnă gaz pe foc. Neprovocați. 
 
Mai bine să vândă legume în USA, decât să ia pastile de prostie aici! Mai bine să stea cuminte acasă decât să creeze deservicii enorme atât Statelor Unite cât și României și Moldovei la un loc!

"Ferește-mă, Doamne, de prieteni!, spune românul, meditând. Că de dușmani, mă feresc singur.”