ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ambasada Suediei a postat un filmuleț omagial, în care persoane publice, de la ambasadori la jurnaliști, dar și vânzători din Piața Obor vorbesc în termeni laudativi despre Laura Codruța Kovesi.

Ambasada Suediei a realizat un video de circa cinci minute, în care șefa DNA este lăudată de oameni obișnuiți și de persoane publice, clipul fiind prezentat cu ocazia decorării Laurei Codruța Kovesi cu Ordinul Steaua Polară, conferit de regele Suediei pentru lupta împotriva corupției din România.

În material apar mai mulți români, de la o vânzătoare din Obor la Moise Guran, dar și ambasadori străini, precum Hans Klemm sau Paivi Pohjanheimo, ambasadoarea Finlandei.
 
Potrivit Agerpres, filmul a fost proiectat la sfârșitul recepției de joi de la Ambasada Suediei, în cadrul căreia Kovesi a primit ordinul de la suedezi.