ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul senator Gabriel Oprea a anunțat pe o rețea de specializare că nu are de gând să se întoarcă în politică și că recentele întâlniri pe care le-a avut cu foști colegi din UNPR sunt de natură personală.

„În ultima perioadă au fost publicate materiale de presă potrivit cărora aș fi implicat în organizarea, alături de foști colegi din UNPR, a unor actiuni politice.Aceste informații sunt false. Nu intenționez să revin în politică.

Întâlnirile cu foștii mei colegi de partid sunt de natură personală și nu vizează revenirea mea la activitatea politică.

Îmi exprim speranța că astfel de informaâii false, care au ca scop dezinformarea opiniei publice, nu vor mai fi difuzate în presă”, a postat Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

În iulie 2016, PMP și UNPR anunțau semnarea unui acord prin care UNPR ar fi absorbit, noua formațiune urmând să aibă numele și însemnele PMP. Patru luni mai târziu, un grup de uneperiști contestau fuzionarea, pe motiv că nu s-a respectat principiul parității între cele două formațiuni pe listele electorale.

Informațiile apărute în presă susțineau că Oprea s-ar fi întâlnit cu facțiuneai UNPR care contestă fuziunea cu PMP și rămâne fidelă social-democraților.