ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Sunt român și tatăl a cinci copii. Căsătorit cu mama copiilor mei, Andreea. Suntem o familie naturală. Biologică. Normală. Cu drepturi egale. Avem ca scop creșterea copiilor, într-un mediu sănătos. Ne dorim continuitate biologică în cadrul propriei familii, dar și ca români. Mă adresez pe această cale Parlamentului României și membrilor lui, pentru revizuirea articolului 48, alineatul 1, din Constituția României. Nu vă cerem mult! Vrem însă ceea ce înaintașii noștri au apărat cu prețul propriei vieți. Vrem să ne protejați familia! Vrem să ne recunoașteți legal într-o singură definiție a căsătoriei: bărbat și femeie!”.

Acesta este mesajul lansat astăzi public de George Ogăraru. Un om cu sufletul mai bun decât pâinea caldă. Creștin și patriot. „Român și tatăl a cinci copii”.
 
 
George Ogăraru a fost fotbalist la Steaua București și Ajax Amsterdam. A jucat și pentru echipa națională a României. După retragerea din viața sportivă, Ogăraru s-a implicat în foarte multe proiecte sociale și a fost vicepreședintele Asociației PRO VITA. Este fondator al centrului de excelență pentru copii și al Academiei de Fotbal George Ogăraru.