ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gigi Becali a comentat decizia lui Liviu Dragnea de a o nominaliza pentru postul de premier al României pe Sevil Shhaideh, o femeie musulmană.

Acesta recunoaște că a facut campanie înainte de alegeri pentru PSD, însă alegerea făcută de președintele partidului l-a dezamăgit enorm, mai ales că România este o țară majoritară ortodoxă.

Gigi Becali a mai precizat că acest lucru nu poate aduce nimic bun pentru România, credința românilor nefiind un motiv de batjocură pentru unii. Acesta a mai spus că nu are nimic cu persoanele de o altă religie, însă nu i se pare normal ca în România să fie pus la conducerea țării un musulman, acest lucru fiind o premieră printre țările din Europa.

„Am susținut PSD-ul în campania electorală, însă nu se poate să faci ceea ce au făcut ei, să te întorci împotriva poporului tău. Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Aduceți Coranul în biserica țării? Credeți că ne mai rabdă Dumnezeu așa mult? Suntem prima țară din lume care pune o femeie musulmană ca premier, noi ne-am găsit mai democrați și dăm lecții de democrație. Nimeni din toată Europa nu mai are prim-ministru musulman. Râde toată Europa de noi. Cine o să ne dea înțelepciunea? Mahomed? Dumnezeu va da de pământ cu Dragnea și cu toată această batjocură de la noi din țară. Nu am nimic cu musulmanii, dar nu pot să uit de țara mea. Peste patru ani fac partid, așa o să fac. O să vedeți voi. Nu o să rămână țara asta cu oameni atei, fără niciun Dumnezeu. O să citim coranul la Guvern? Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu. Nu te joci cu un neam întreg ortodox, să aduci o femeie musulmană să conducă. Ia hai să-l schimbăm pe Dragnea, să nu mai pună el femeie musulmană la conducere", a spus Gigi Becali într-o conferință de presă.