ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, să ia măsurile legale pentru demiterea directorului CNAIR, pe care îl consideră vinovat pentru proasta gestionare a activității de deszăpezire de pe drumurile naționale.

„De când a expirat codul portocaliu, deci de când se putea interveni, situația e în continuare nefericită, după cum și dumneavoastră transmiteți către cetățeni. Avem în analiza pe care am cerut-o domnului Cuc situații ciudate în ceea ce privește stocurile: prea multe din unele și lipsa altora. l-am rugat să trimită Corpul de Control la CNAIR și să ia toate măsurile legale pentru demiterea directorului CNAIR, pentru că acum tot ce înseamnă coordonarea activităților de deszăpezire e deficitară. I-am cerut domnului Cuc să facă o analiză în amănunt, nu doar pe persoană, pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare, ci și pe cauze”, a declarat prim-ministrul.

Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, a confirmat că stocul de sare este foarte mare, dar nu și cel de nisip. Acesta a mai precizat că totul ar fi pornit de la un ordin de Ministru, prin care s-a stabilit că dacă există o cantitate suficientă de sare, nu mai este nevoie și de nisip.

Ceremonia de depunere a jurământului de către noul Cabinet s-a încheiat. Iohannis către Dragnea: Aflarăm că sunteți singurul care cunoaște programul de guvernare. Învățați-i și pe miniștri !