ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De departe cel mai grotesc rol propagandistic în România condusă spre idealurile globaliste de servicii, îl are oficina de ştiri cu nume de site porno, Hotnews, această "Scânteia" a neoliberalismului internaționalist. Care face un infografic (!) cu propaganda rusă în România, din care reiese că toţi ortodocşii, cetăţenii ţării şi mai ales tinerii care se revoltă împotriva sistemului, patrioţii etc, sunt, fără să vrea neapărat, cu voie sau fără voie, agenţii Moscovei.

Extrema neoliberală a ILD începe să pălească de invidie.
Iată ce scrie în preambul, ca "măsură de precauţie" - şi de aici reiese că acest site al serviciilor are adevărate obsesii opresive şi totalitare care intră deja în domeniul patologiei:
" NU inseamna ca majoritatea ONG-istilor militanti, a tinerilor revoltati, a patriotilor si ortodocsilor dedicati promoveaza automat si voluntar mesajele Rusiei, ci ca aceste mesaje se regasesc extrem de des - fara ca ei sa-si dea seama, de cele mai multe ori - in ceea ce ei spun, fac si distribuie in randul cunostintelor lor.
-NU inseamna automat ca opiniile si credintele lor sunt automat gresite sau condamnabile, ci ca ele devin un canal natural si usor manipulabil pentru propaganda rusa."

Practic, peste 90% din populaţia ţării ar trebui să se suspecteze de filorusism, ceea ce seamănă răzbit cu starea de suspiciune din distopiile orwelliene pe care cei care au trăit în comunism o perioada mai consistentă a vieţii o cunosc foarte bine. 
Pentru Hotnews (şi servicii, i compris), TOATĂ LUMEA este suspectă dacă nu gândeşte cum dictează Hegemonul.

Sunt anunţat amical că ActiveNews, situl de ştiri unde îmi public editorialele, este puricat de servicii în căutarea reţelei ce o leagă de Kremlin. 
Am citit chiar comentariul unui om pe care îl bănuiam inteligent care spunea că publicarea integrală a discursului lui Putin de la întâlnirea Valdai pe ActiveNews este o dovadă irefutabilă a acestor legături obscure, panseu care a strarnit imediat admiraţia pionierească a lui Mândruţă, cel care crede fiinţial că Ortodoxia este complicea Rusiei (şi aici se întâlneşte perfect cu mentalitatea rusofobă greco-catolică). 

Nu conta că marile situri de ştiri, inclusiv TVR au dat părţi consistente din acest discurs sau că acest discurs a declanşat dezbateri. Iată dovadă! - au strigat iacobinii neoliberali.

În general toată reţeaua băsistă din media şi servicii poartă cu sine acest handicap epistemologic, dacă îmi permiteţi mica malitozitate, pe care l-a avut intelighenţia comunistă din Occident în secolul trecut şi care a fost cel mai bine exprimată de Jean-Paul Sartre: L'enfer c'est l'autre (Iadul este celălalt). 
Părintele Nicolae Steinhardt, cel care a trecut prin iadul real al închisorilor comuniste, a replicat spunând că "Raiul este celălalt". Până la urmă, totul este o chestiune de perspectiva şi, mai ales, de bunăvoinţă.