ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ilan Laufer este noul ministru pentru Mediul de Afaceri. În vârstă de 33 de ani, este absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport (ANEFS) din București (2006) și a fost cunoscut în trecut mai mult ca personaj monden. Declarația sa de avere arată că Laufer este unul dintre cei mai bogați miniștri ai noului cabinet.

Această declarație este analizată de Bogdan Stoica pe pagina sa de Facebook, postare ce a devenit virală pe internet.

„Inainte de culcare, un exemplu de descurcareala incredibila, pe care ar trebui sa-l copiem cu totii.

Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri. O senzatie de baiat.

Are o firma, Retail Group, care aduce in Ro branduri ca Aldo, LaSenza, Monsoon, Pedro Del Hierro. Ei bine, la firma asta isi da singur un salariu lunar de 250 de euro. Da, atat si-a permis.

Mai are sapte apartamente, din care trei inchiriate, cu 400 de euro fiecare. Probabil sunt foarte mici, pe la mama dracu'. Ca doar de-astea si-a permis, cu leafa aia mica.

Cu cei 1.450 de euro castigati lunar isi intretine:
- casa de 800mp de la Corbeanca
- un Mertz clasa S
- o motocicletă Yamaha
- un ceas Hublot
- un ceas Ulysse Nardin
- un ceas Breitling
- si plateste rata la creditul de 250.000 euro. Da, numarul de zerouri e corect.
- isi imbraca nevasta si se hranesc amandoi

Cum reuseste Ilan topaiala asta fiscala, nu stiu. Important e ca reuseste atat de bine, incat a fost numit ministrul Mediului de Afaceri. Ca daca era vreun combinagiu care face evaziune fiscala, cu venituri la negru, ma gandesc ca-l saltau, nu? Il saltau sigur, ca e si pesedist, vipera...

Vreau sa felicit si presa. Mai ales presa antiPSD. Sa vezi cifrele si brandurile astea in declaratia de avere a amaratului si sa o publici cap-coada, fara sa faci niste corelatii si sa pui niste intrebari... Cand faceam eu presa n-ati fi fost angajati nici sa aduceti retururile de la chioscuri.

Si-acum un cantec vesel sa cantam. Ca na, avem guvern, am iesit din criza...”, a scris Bogdan Stoica pe contul său de Facebook.