ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Rezultatele referendumului privind ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană au prilejuit un comentariu din partea publicistului Iulian Capsali, însoțite de o fotografie sugestivă:
 
"Uniunea Europeană va sucomba în curând, pentru că orice construcție umană lipsită de spirit este sortită pieirii. Doar pe criterii monetare și distrugând nu numai morală creștină, dar și normalitatea (adică ceea ce normează un corp social), nu ai cum supraviețui în istorie. Iar exemple sunt multe, dar sunt "elite" care tot încearcă, doar-doar o să iasă ceva pentru "binele" omenirii. NU a ieșit și nu o să iasă decât tensiune, haos și război.

Poziția României în UE va trebui limpezită, pentru că nu putem lăsa țara dezindustrializată și lipsită de o agricultură care să satisfacă nevoile interne (80% din hrană este importată), trebuie să ne salvăm pădurile, să ne recuperam bogățiile subsolului (momentan petrolul) și să păzim cu dinții un bun fără de care viața nu poate există, APA.
Dar mai presus de toate, trebuie să ne salvăm Credința strămoșească și Familia.Sfinte Ioane Înainte-Mergătorule, facă-se voia Domnului!", a scris Capsali.