ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul deputat Sebastian Ghiță a dat publicității un nou episod din seria dezvăluirilor despre sistemul statului de drept. Traian Băsescu a fost înregistrat când dezvăluia că statul este unul mafiot, iar marile dosare din justiție aveau un traseu prestabilit.

„Nu doar eu cunosc aceste lucruri, ascultati-l va rog pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Coldea, Kovesi, Cameliei bogdan. Daca asta vi se pare justitie atunci nu mai am ce spune", conchide Sebastian Ghiță în materialul transmis România TV.


Discuție Interlocutor - Traian Băsescu

Și aveți înregistrări cu toți?

Coldea, doamna Kovesi, judecătoarea Camelia Bogdan. Bă, da' să vezi conversația când îmi spuneau că îl luăm pe Mustață din complet.

Da? Hai băieți să-l aruncăm în aer! Vreți să-mi distrugeți familia?

Ce stat este ăsta, domnule președinte?

Băsescu: Eu v-am spus de câteva ori, stat mafiot, na, eu știu ce spun.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Băsescu: Să-i vezi când vorbeau a doua zi după condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile înainte, s-a împlinit. Cum îmi spunea mâîne îl luăm pe Mustață și intră Camelia Bogdan. Să-i vezi după o zi când spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan și a spus că dacă aveam codul penal îi dădea 20 de ani, a putut să-i dea doar zece.
Pe urma trage concluziile Coldea, știi. Să-l vezi ce spectaculos e Coldea când trage concluzii.

Sunteți supărat pe ei.

Băsescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecător în dosarul ginerelui. Un judecător care duce dosarul de-un an este schimbat și la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Păi bă, Bogdan, eu te știu cine ești!