ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fosta șefă a ANRP Crinuța Dumitrean și omul de afaceri Mihai Rotaru, alături de ceilalți patru reținuți în dosarul privind deÎnsărcinată în 8 luni, Crinuța Dumitrean este internată la Maternitatea Polizu, după ce, vineri, i s-a facut rău în sala de judecată.spăgubirea ilegală acordată de ANRP finanțatorului clubul CSU Craiova au fost arestați, printr-o decizie luată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Însărcinată în 8 luni, Crinuța Dumitrean este internată la Maternitatea Polizu, după ce, vineri, i s-a facut rău în sala de judecată.

În același dosar, procurorii DNA au cerut avizul Camerei Deputaților pentru arestarea preventivă a liberalilor Ioan Oltean și Cătălin Teodorescu.

Crinuța Dumitrean a fost reținută de procurorii DNA, joi seară, în dosarul despăgubirii ilegale de aproape 109 milioane de lei acordate lui Mihai Rotaru, pentru un teren din Pitești.

În dosarul ANRP 4, au mai fost reținuți, joi, fostul vicepreședinte ANRP Sergiu Diacomatu, omul de afaceri Mihai Rotaru, Lăcrămioara Alexandru și Rodica Constantinovici, foști membri în comisia ANRP și Sergiu Negurici, evaluator.

Segiu Diacomatu, Lăcrămioara Alexandru și Rodica Constantinovici sunt acuzați de abuz în serviciu, Mihai Rotaru, beneficiar al despăgubirii, a fost reținut pentru infracțiunile de cumpărare de influență și complicitate la abuz în serviciu, iar Negurici este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, se arată intr-un comunicat DNA.