ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Cel puțin cinci miniștri din noul cabinet ar fi ofițeri acoperiți ai SIE – ceea ce nu înseamnă că celelalte servicii nu ar fi reprezentate" – este ipoteza terifiantă, apărută sub forma unui comentariu postat cu numele Paul Goma, la un editorial al lui Cornel Nistorescu, pe site-ul ”Cotidianul”, de duminică seara, potrivit inpolitics.ro.

Postarea semnată cu numele de Paul Goma sună cam așa:

”Guvernul Cioloș, o nouă etapă în acapararea întregii puteri în stat de serviciile de informații; indiciul este prezența a 5 funcționari ai Statului Român, care au ocupat sau ocupă funcții care sunt în atribuirea SIE. De aceea, dacă în România ar exista presă independentă sau ONG-uri fără afilieri necunoscute, acestea ar trebui să întrebe oficial, prin căile la dispoziție, dacă d-nii Motoc, Irimescu, Grigorescu, Stoenescu și Comănescu sunt ofițeri sau colaboratori ai unui serviciu de informații. A bon entendeur, salut!”.