ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Dan Puric a semnat pentru  Alianța Noastră, acum a venit rândul lui Iulian Capsali să-și manifeste deschis sprijinul pentru formațiunea lui Marian Munteanu.

Editorialistul ActiveNews le cere simpatizanților și prietenilor săi să se mobilizeze pentru strângerea de semnături pentru ca formațiunea Alianța Noastră să poată avea listele complete de candidaturi pentru Parlamentul României.
 
Iată mesajul lui Iulian Capsali:
 
„Fac un apel către toți prietenii și simpatizanții din țară și din diaspora ca să sprijine demersul de strângere de semnături pentru Alianța Noastră. Aceste semnături trebuie să ajungă la sediul central al ANR, în original, până cel târziu luni 10 octombrie 2016, la prima ora a dimineții, pentru ca semnăturile să poată fi verificate.

Vă rugăm să descarcați lista de semnături - făcând click aici,  și să o semnați alături de prietenii, familia și rudele voastre, totul pentru că această formațiune să poată avea liste complete în alegerile ce vor urma. 

Cred că Alianța Noastră România are nevoie de sprijinul nostru, tocmai pentru ca în viitorul Parlament să fie prezente toate curentele din societatea românească, inclusiv cei care susțin Articolul 1 din Constituția României, demnitatea și identitatea spirituală a acestui neam, dar mai ales apără Familia naturală - uniunea dintre bărbat și femeie -, ca un element fără de care societatea noastră ar face implozie! 

Doamne ajută!"
 
Iulian Capsali și Marian Munteanu au fost colegi în Liga Studenților în anii '90, participând la fenomenul Piața Universității.