ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ovidiu Eftimie, un jurnalist și blogăr foarte cunoscut în România, scrie că majoritatea celor care populează partidele care se intitulează "de dreapta" au lucrat doar la stat.

Acesta a analizat cazul partidului M10, creația fostului procuror, Monica Macovei.

"Parexamplu, ăștia de la emzece zic așa „Suntem oameni obișnuiți și decenți, ca tine. Ne-am săturat de toate lucrurile de care te-ai săturat și tu: sărăcie, corupție, birocrație, taxe mari și servicii proaste, orașe murdare”. După care pe pagina de adeziune online dai de cel mai stufos formular făcut vreodată de cineva, visul oricărui birocrat", scrie el pe blogul său.
 
Jurnalistul arată că în conducerea formațiunii Monicăi Macovei nu se găsesc prea mulți întreprinzători particulari, ceea ce constituie, istoric, categoriile ce formează "dreapta" politică.
 
"Și-apoi te uiți la comitetul de inițiativă/echipă sau cum s-o numi, a oamenilor de la M10 și tragi cu tunul după un mic patron, abia de am găsit unul, o doamnă din Timișoara", notează Eftimie.

Pentru a citi integral articolul faceți click AICI.