ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marți, că liberalii vor respinge în plen Legea defăimării, inițiată de liderul PSD, Liviu Dragnea, afirmând că, dacă propunerea va trece de plenul Camerei Deputaților, PNL o va contesta la CCR.

”O să ne opunem în plen, așa cum ne-am opus și în Comisia juridică. În eventualitatea în care proiectul de lege va fi adoptat în Plenul Camerei Deputaților, vom ataca legea la CCR”, a declarat, pentru Mediafax, copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

Comisia Juridică și Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaților au dat raport favorabil legii președintelui PSD, Liviu Dragnea, privind defăimarea socială, și a mărit amenzile de la 60.000 lei la 100.000 lei. Votul final va fi dat în Camera Deputaților, care este for decizional.