ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat că a vorbit cu omologul său de la ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru ca săptămâna viitoare să îi scrie împreună președintelui CE, Jean-Claude Juncker, pentru a-i cere oficial explicații despre atitudinea Comisiei față de România.

 „Am vorbit și cu domnul Tăriceanu, săptămâna viitoare vreau să trimitem o scrisoare oficială președintelui Juncker să cerem explicații de ce Comisia Europeană are astfel de atitudini, pentru că astfel de atitudini nu pot avea decât o singură rațiune: să sădească neîncrederea în programul de guvernare pentru ca investițiile străine să vină mai puține”, a spus Dragnea la România TV.

„Acum nu există niciun indicator economic care să trezească o îngrijorare reală din partea Comisiei Europene sau din partea FMI. Și atunci îți pui întrebarea: Nu cumva asta se intenționează, ca România să fie stopată?”, a adăugat Dragnea.

Dragnea a reacționat astfel la avertismentele și recomandările transmise recent atât de Comisia Europeană, cât și de FMI, legate de depășirea pragului de deficit.