ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că este nevoie de un proiect de lege care să îi pedepsească într-un fel pe cei care defăimează România.

Liviu Dragnea a dat exemplul Monicăi Macovei și a explicat că deși fiecare are dreptul la liberă exprimare, atunci când țara pierde ceva ca urmare a defăimării trebuie să avem o lege care sancționează aceste lucruri.

„Sunt mulți cei care defăimează România, atât în țară, cât și la Bruxelles, cum face Monica Macovei. Spun minciuni despre această țară și de fiecare dată când acest lucru se întâmplă, România pierde ceva.

Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Cred că ar fi incorect să nu existe o astfel de lege. Vă pare bine ca despre țara noastră să se spună minciuni și să fie defăimată. Eu nu vorbesc de infracțiune, dar ceva trebuie să fie.

Toți avem dreptul la libera exprimare, dar când tragi linia la apelul de seară, România pierde ceva”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.