ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Pleșoianu l-a atacat pe Mihai Tudose, alesul coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier.

„NU voi vota noul guvern, cu Mihai Tudose în frunte! Ar fi împotriva tuturor lucrurilor în care cred", a scris parlamentarul PSD pe Facebook.

Pleșoianu și-a continuat atacurile la Antena 3. „Eu sunt în Comisia de anchetă, unde Florian Coldea și Gabriel Oprea își bat joc de oameni neprezentându-se la Comisie. Iar eu sunt rugat să-i dau votul unuia care și-a dat doctoratul sub Gabriel Oprea. Am niște principii. Țara trebuie eliberată de sistemul asta care o controlează.

Nu voi vota acest Guvern condus de Mihai Tudose. Dintr-un milion de membri câți are PSD în toată țara, nu am găsit o altă persoană...

Dragnea mi-a spus că va separa apele între servicii și partid. În 6 luni nu am făcut nimic la Guvern cu legile justiției. Nu s-a făcut absolut nimic pentru separarea serviciilor de politică. România e un stat capturat, inclusiv partidul din care fac eu parte", a spus Liviu Pleșoianu în emisiunea "100 de minute" de la Antena 3.