ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Parlamentul European s-au desfășurat în aceste zile dezbaterile Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne - Comisia LIBE, în cadrul cărora au ținut discursuri personaje precum Monica Macovei sau Gabriel Liiceanu.

Marian Munteanu a comentat aceste evenimente, precizând că dacă „se fac de râsul lumii, n-are nici o importanță. Neplăcut este doar că asemenea „lideri de opinie" sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta"”.

În opinia liderului Alianța Noastră România, cei care câștigă în urma acestor evenimente sunt Liviu Dragnea și PSD.

„Asistăm  în aceste zile la un nou episod din lungul șir de țățisme politice prin care ne tot „remarcăm" prin Europa. Că personaje precum Monica Macovei, Gabriel Liiceanu ș.a. (prezente la dezbaterile Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne - Comisia LIBE a Parlamentului European) se fac de râsul lumii, n-are nici o importanță.  Neplăcut este doar că asemenea „lideri de opinie" sunt promovați cu insistență pe post de reprezentanți ai opoziției „de dreapta". Spre satisfacția, nedisimulată, a dlui Liviu Dragnea și a PSD-ului.”, a scris Marian Munteanu pe Facebook.