ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alianța Noastră România (ANR), partidul format la inițiativa lui Marian Munteanu, cheamă pe toți românii „animați de autentice sentimente patriotice și care doresc cu adevărat binele națiunii”, să i se alăture, arată un comunicat de presă primit la redacție.

De asemenea, ANR avertizează despre „vorbăria pretins "naționalistă” alimentată de politicieni vicleni” și despre  „partide fantomă”.

„În perspectiva alegerilor legislative din 11 decembrie, Alianța Noastră România îi cheamă pe toți concetățenii animați de autentice sentimente patriotice și care doresc cu adevărat binele națiunii să ni se adreseze cu toată încrederea.[...]Alianța Noastră România face o distincție clară între patriotismul autentic și falsul patriotism demagogic, între susținerea competentă a intereselor naționale și vorbăria pretins "naționalistă” alimentată de politicieni vicleni, care se străduie să deturneze atenția cetățenilor prin diversiuni și partide-fantomă. Îi avertizăm pe toți patrioții români să nu se lase înșelați de formațiuni și organizații controlate la vârf de interese trans-partinice!”, susține Marian Munteanu.

Fostul lider al Pieții Universității din 1990 afirmă că statele puternice din Europa au o politică națională de invidiat, în timp ce politicienii care au guvernat România în ultimii 25 de ani au abandonat ideea națională.

„Compatrioții noștri trebuie să știe că statele puternice din Europa au o politică națională redutabilă. Guvernele și parlamentarii acestor state se pun, fără ezitare, cu toată convingerea și în mod deschis, în slujba patriei lor. Partidele politice care au guvernat România în ultimele decenii au abandonat idealurile naționale. Acest lucru e dovedit de situația în care a ajuns țara noastră: resursele și terenurile sunt înstrăinate, capitalul românesc e distrus, valorile naționale, culturale și creștine sunt atacate continuu iar cetățenii noștri sunt goniți din propria lor țară”, încheie Marian Munteanu, liderul Alianței Noastre România.
 
Declarațiile lui Marian Munteanu vin la câteva zile după ce fostul premier Victor Ponta a declarat că sprijină deschis Partidul România Unită (PRU), grupare care l-a invitat oficial să i se alăture. Mai mulți membri ai PSD, parlamentari, s-au alăturat deja acestei formațiuni.

Marian Munteanu: La câte resurse avem, ne permitem să facem câte-o Catedrală a Mântuirii în fiecare județ. Dacă nu s-ar FURA! / Mesaj către seculariști: România va fi ultimul loc de pe pământ unde se va prăbuși creștinismul