ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu, președintele partidului Alianța Noastră România, a comentat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidențiale SUA și este de părere că Trump simbolizează revolta americanilor față de corectitudinea politică.

„O parte semnificativă a establishmentului nostru era subordonată, și nu doar mental, unei anumite direcții, unii o numesc Soros-istă sau ong-istă, mă rog, unui anumit tip de stângism occidental,  iată că america a ales o altă abordare pe care trebuie să o respectăm, și cred că trebuie să urmăm exemplul. Este un exemplu de patriotism american înainte de toate”, a spus Marian Munteanu.

Liderul Alianței Noastre România consideră că alegerea lui Trump materializează reacția poporului american contra sistemului politic din ultimii ani, „care a dezamăgit multă lume”.

„Este  adevărat că pentru multă lume SUA înseamnă în primul rând Hollywood, dar este mai mult de atât; SUA înseamnă un teritoriu vast, o țară, un continent ce presupune diversitate, pluralism și multe alte lucruri. Oamenii s-au săturat de o anumită abordare, de corectitudinea politică”, a adăugat  Munteanu.

„Americanii au ales un aptriot care vrea să facă din nou din SUA țara numărul 1 a planetei, de ce trebuie să ne sperie lucrul ăsta? Este un exemplu foarte bun și trebuie urmat”, a conchis liderul Alianței Noastre.