ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul Alianței Noastre România, Marian Munteanu, a participat la o emisiune electorală de la Realitatea TV, unde a explicat principalele direcții ale formațiunii sale politice.

În cadrul acestei emisiuni, fostul lider al studenților din Piața Universității din 1990 a făcut o analiză a situației politice și sociale din țară.

Principalele afirmații ale lui Marian Munteanu:

Despre credință, societate și identitate

„Vedeți câți din acești politicieni lucrează împotriva Bisericii creștine, a Bisericii Ortodoxe? Și a tuturor valorilor creștine împărtășite de toate celelalte culte? Nu vedeți că nu se fac numai jocuri pentru a se promova homosexualitatea - în numele toleranței. Nu e vorba de nicio toleranță aici. Nimeni nu are nimic cu acei oameni, dar trebuie să ne apărăm familia, valorile, cultura. Să nu mai îngăduim să se dea cu pietre în biserici (cum s-a întâmplat după evenimentele de la Colectiv -n.r.), să nu mai îngăduim să fie scoase din manuale lucrurile care privesc istoria noastră, limba și cultura noastră. Trebuie să ne păstrăm această unitate pe care am păstrat-o mii de ani și care acum este pusă în primejdie... Sunt pentru toleranță, dar și împotriva anti-românismului”.

Despre implicarea altor țări în treburile României


„Tot felul de factori externi care au dirijat cozi de topor care se plimbă prin țară și ne dau nouă lecții”
 
Despre apărarea țării
 
„Avem o armată vitregită, industria de apărare este la pământ. Nu avem capacități de producție.Trebuie să avem grijă și noi de apărarea teritoriului național, cu forțele noastre. Trebuie dezvoltate structurile de voluntari, există oameni care vor să participe la apărarea acestei țări”.

Despre PNL și PSD

„În PNL s-a instalat acolo o direcție care face jocul grupărilor neo-marxiste, stângiste, neo-liberale. PNL vrea să dea țara pe mâna PSD-ului. Guvernul domnului Cioloș, să-mi fie cu iertare, a fost eroare care duce de râpă PNL-ul. Este un guvern care a furnizat un singur tip de suport pentru această construcție anexă al PNL care este USR”

„Asta (poziția PNL față de parteneriatul civil -n.r.) spune tot despre abordarea stângistă, neo-marxistă, internaționalistă, lamentabilă, în care o anumită zonă din conducerea PNL, în cârdășie cu grupurile care compun împreună, așa numitul proiect Cioloș - USR, fac de râs România și poporul român”.
 
„PSD este 27 de ani într-un fel sau altul, implicat în conducerea țării. Oamenii sunt sătui, cât să mai meargă cu PSD?

ALDE, PRU - anexe ale PSD. USR, anexă a PNL, făcute să mai păcălească lumea pentru câteva voturi.
 
PSD și PNL sunt desprinse din vechiul FSN” 

 
Despre relația NATO - SUA - Rusia

„Noi dorim să întărim prezența în NATO, parteneriatul cu SUA, vrem să ne întărim capacitatea de apărare a țării, să rămânem ce-am fost întotdeauna: o cetate a credinței și civilizației creștine în această parte lumii și în mod firesc o vom face alături de partenerii noștri, într-o atmosferă de respect și demnitate în relația cu vecinii noștri, inclusiv cu Rusia, care este ea însăși într-o relație de parteneriat și dialog cu SUA”.
 
Despre parteneriatul civil
 
„Nici nu să nu le treacă prin minte așa ceva. România este și va rămâne o țară creștină, cu instituții creștine, dintre care familia este una dintre cele mai importante. Le vom apăra împreună cu majoritatea compatrioților noștri”.

Am prezentat la Realitatea Tv poziția Alianței Noastre față de grupările politice care conduc România de 27 de ani. Suntem pregătiți să reprezentăm în Parlament interesele legitime ale românilor care-și iubesc țara, își apără credința și drepturile firești.

Posted by Marian Munteanu on 6 Decembrie 2016