ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a fost prezent în această dimineață în Piața Universității, punctul zero al Bucureștiului, pentru a discuta cu cetățenii și a prezenta candidatura sa la alegerile parlamentare din decembrie.

Liderul Alianța Noastră România s-a referit și la câteva aspecte care l-au determinat să candideze pe listele din București, precizând că această alianță se delimitează de toate partidele politice care conduc în acest moment țara.

Marian Munteanu le propune românilor o alternativă serioasă la actuala clasă politică, care a contribuit la deciziile greșite care s-au luat în această țară în ultimii 26 de ani.

„Fac un apel la toate forțele societății civile să vină alături de noi deoarece ne aflăm într-un moment extrem de important. Uitați-vă ce se petrece pe scena politică, uitați-vă ce s-a întâmplat timp de 26 de ani, uitați-vă unde a ajuns economia României și unde au ajuns cetățenii noștri, câte milioane au plecat din țară în loc să fie aici împreună cu noi, câte lucruri greșite s-au făcut prin decizii ale politicienilor de la vârful sistemului nostru și culmea acești politicieni consideră în continuare că se pot folosi de noi pentru acapararea voturilor. De aceea, Alianța Noastră România anunță că se va opune tuturor partidelor politice care alcătuiesc sistemul politic actual, dorim să oferim o alternativă serioasă, demnă, patriotică, creștină, creștin-democrată într-un spirit european, însă cu fermitate deoarece nu se mai poate continua în acest fel. În acest loc voi începe acțiunea pentru București deoarece am fost alături de bucureșteni așa cum bucureștenii au fost alături de mine. Personal, voi candida în acest oraș și voi fi prezent în acest loc împreună cu colegii și prietenii noștri și vreau să-i asigur pe toți că dacă acum șase luni în timpul campaniei pentru primărie s-au coalizat toți împotriva mea și a mă opri de la candidatură, de data aceasta nu mai au nicio șansă. Alianța Noastră România va veni cu o garnitură puternică de candidați și în București și în toată țara pentru a oferi o alternativă serioasă la actuala clasă politică. Respingem propaganda care se face prin tot felul de mijloace de dezinformare cu privire la așa zise sondaje care alocă pe piață cifre false.”, a spus Marian Munteanu.